01 01
#Eat & Drink #Lifestyle

LA GRAN SUCADA AL MUSSOL

Any nou, vida nova. Això és el que han fet en el restaurant Mussol. Aquesta nova temporada de calçotades, Mussol ha estrenat el seu menu calçotada, carregado de canvis i sabors.

Han fet molts plats típics que combinen la cuina tradicional catalana, com el pollastre al pagès o la botifarra de Montseny amb mongetes de Santa Pau, amb altres plats mediterranis; i tot això sota el segell de qualitat i bon fer de Mussol.

Però sens dubte el que més ens ha agradat han estat les salses per a sucar els calçots, la tradicional romesco, i les noves propostes hummus i pesto. Per a xuclar-se els dits! Una àmplia carta amb una varietat de plats per a tots els gustos, des de carn, pollastre, verdures…Una altra de les novetats d’aquest 2019 és el menú Veggie, per vegetarians o per aquells que prefereixin decantar-se per una alternativa més healthy. A més, ofereixen la possibilitat de repetir calçots per només 5€ més.

Si et decideixes a provar aquesta boníssima calçotada, recorda que pots fer-ho fins al 31 de març. I si a més et fas una foto “sucant” els teus calçots sense mans i la puges a Facebook o Instagram amb el hashtag #lagransucadalmussol podràs guanyar un sopar!

Reserva el teu menú:
http://www.lagransucada.com/

Comparte este artículo

Otros artículos que te pueden interesar

 • Tarde de chicas en Ponferrada

  Ver más Ver menos

  ¿Quién no quiere desconectar del todo y pasárselo bien con las amigas?

 • Tarde de chicas en León

  Ver más Ver menos

  Disfruta con tus amigas de esos pequeños placeres de la vida. Te contamos donde llevarlas para pasar una tarde inolvidable

 • El mejor plan para una tarde de chicas en Málaga

  Ver más Ver menos

  Siempre es bueno una quedada entre amigas para ponernos al día, charlar desde lo más insignificante hasta lo más profundo,

 • El mejor plan para una tarde de chicas en Sevilla

  Ver más Ver menos


  Siempre es bueno una quedada entre amigas para ponernos al día, charlar desde lo más insignificante hasta lo más

 • El mejor plan para una tarde de chicas en Madrid

  Ver más Ver menos

  Hace tiempo que lleváis intentando juntaros de nuevo, pero al final siempre surge algo y hay que aplazarlo ¡Ya basta de